Se fierb ouale cam 10 minute, se trec pe sub jet de apa rece si se curata de coaja. Se toaca ceapa marunt si se pune intr-un bol. Se adauga castravetii taiati cubulete mici, la fel procedam cu ardeiul si cu ouale.
Separat se amesteca maioneza cu mustarul, sare, piper, boia, usturoiul pisat si tarhonul tocat foarte marunt. Amestecam totul si turnam peste amestecul de oua si legume , amestecindu-le usor.
La sfirsit adaugam patrunjelul tocat marunt. Servim pe felii de ardei gras.
Reteta in pasi: http://inbucatarielajanet.blogspot.ro/2012/12/tartar-de-oua.html
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii