Ingrediente
500 gr rosii cherry, injumatatite, 2 lingurite thym maruntit, 2 lingurite busuioc maruntit, 350 gr aluat foietaj, 100 gr branza de capra, sfaramitata, 50 ml ulei de masline aromat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Mareste temperatura cuptorului la 200⁰C.Ruleaza aluatul foietaj pe suprafata de lucru si taie din el 24 patratele de aprox. 5 cm.Da-le la copt 15 minute, avand grija sa nu le lasi pana se rumenesc prea mult caci vor mai intra la cuptor.Dupa cele 15 minute, scoate-le din cuptor si cat timp sunt calde preseaza-le usor pentru le aplatiza.
Pentru asamblarea tartelor, aseaza cate 2 jumatati de rosii pe fiecare patrat de aluat foietaj, presara-le cu putina branza de capra si ierburile ramase.Stropeste-le cu putin ulei de masline aromat si da-le la copt 6-10 minute pana cand s-au rumenit.
Dupa ce s-au copt, aranjeaza-le pe o farfurie, stropeste-le cu putin ulei de masline aromat si serveste-le.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)