autor:

Dachman Laura

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarte cu branza de capra si rosii cherry

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 ianuarie 2010

Ingrediente
500 gr rosii cherry, injumatatite, 2 lingurite thym maruntit, 2 lingurite busuioc maruntit, 350 gr aluat foietaj, 100 gr branza de capra, sfaramitata, 50 ml ulei de masline aromat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 150⁰C.Aseaza rosiile injumatatite, cu partea taiata in sus, intr-un singur strat, intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei de masline aromat.Presara-le cu 1 lingurita thym, 1 lingurita busuioc, putina sare si piper si da-le la copt 1h 30 minute pana cand s-au inmuiat si au devenit zemoase.Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca.
Mareste temperatura cuptorului la 200⁰C.Ruleaza aluatul foietaj pe suprafata de lucru si taie din el 24 patratele de aprox. 5 cm.Da-le la copt 15 minute, avand grija sa nu le lasi pana se rumenesc prea mult caci vor mai intra la cuptor.Dupa cele 15 minute, scoate-le din cuptor si cat timp sunt calde preseaza-le usor pentru le aplatiza.
Pentru asamblarea tartelor, aseaza cate 2 jumatati de rosii pe fiecare patrat de aluat foietaj, presara-le cu putina branza de capra si ierburile ramase.Stropeste-le cu putin ulei de masline aromat si da-le la copt 6-10 minute pana cand s-au rumenit.
Dupa ce s-au copt, aranjeaza-le pe o farfurie, stropeste-le cu putin ulei de masline aromat si serveste-le.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu branza de capra si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Milky la Doubletta

Milky la Doubletta

Cartofii se curata de coaja se spala si se taie wedges, adica sferturi maricele.Apoi se pun intr-un

4 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez rosu si alb cu legume si creveti

Orez rosu si alb cu legume si creveti

Mod de preparare: Se pune orezul rosu in 4 cantitati de supa, se adauga putin cardamon, sare,

4 voturi    15 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Un aperitiv foarte gustos!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr rosii cherry
  • injumatatite
  • 2 lingurite thym maruntit
  • 2 lingurite busuioc maruntit
  • 350 gr aluat foietaj
  • 100 gr branza de capra
  • sfaramitata
  • 50 ml ulei de masline aromat

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Tocanita cu dovleac