autor:

Anonim

» » Aperitive

tarte cu ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
foietaj crud, ciuperci, ceapa,, cascaval, pesmet, faina, unt, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile si ceapa se inabusa in unt, se adauga sare , piper, vin, faina dizolvata in 10 ml de apa rece si se amesteca continuu. Se adauga pesmet ,oua fierte si ou crud, amestecandu-se pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umplu tartele , se presara cascaval si
se introduc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "tarte cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Mini tarte cu carne si ciuperci

Mini tarte cu carne si ciuperci

Se face intai aluatul fraged din faina cu unt si cele 3 galbenusuri, se framanta bine si apoi lasam

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Mini tarte cu branza, pui si ciuperci

Mini tarte cu branza, pui si ciuperci

Aluatul: se amesteca branza cu untul(care a stat la temperatura camerei), cu ouale batute, cu

8 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati