Intindeti aluatul cat mai subtire si imbracati cu el 8 forme mici de tarta (antiadezive). Separat, bateti intr-un castron ouale cu laptele, nucsoara, sarea si piperul.
Taiati dovleceii rondele, opariti-i cu apa clocotita si lasati-i sa se scurga. Curatati cartofii, fierbeti-i si taiati-i felii subtiri.
Puneti in fiecare forma cate-un strat de dovlecei si unul de cartofi (alternativ) si turnati deasupra cate 3 linguri din amestecul de oua + lapte.
Presarati apoi ceapa taiata rondele si cimbrul tocat marunt si dati tartele 30 de minute la cuptorul incins in prealabil la 210°. Cand sunt coapte tartele, presarati peste ele semintele de susan.
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii