1. Se aprinde cuptorul pentru a pregati tartinele.
2. Painea se feliaza si sa da 2-3 minute la cuptor pana pregatim compozitia pentru tartine.
3. Se pregateste compozitia de branza pentru tartine: se rade sau se sfarama branza, se amesteca cu untul si cu ouale.
4. Compozitia de tartine se intinde pe feliile de paine. Tartinele se aranjeaza pe o tava rezistenta la foc si se dau 20- 30 minute la cuptor, pana cand sunt rumene si apetisante.
Tartinele cu branza se servesc fierbinti. Sunt excelente la micul dejun sau cina.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii