autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

TARTINE CU BRANZA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Ingrediente
200 g branza de vaci, 3 linguri smantana sau danone, 2 linguri lapte, 1 lingura ulei, 1 ceapa mica razuita, 2 catei de usturoi razuiti, sare dupa gust, marar sau patrunjel verde tocat fin. Pt ornat masline negre sau verzi.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Intrun castronas amestecam toate ingredientele(fara masline) pana obtinem o crema si facem tartine pe care le ornam cu masline verzi sau negre, in forma de steluta
Daca ti-a placut reteta noastra "TARTINE CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tartine de  castravete cu branza si smantana

Tartine de castravete cu branza si smantana

Castravetele se taie feliute nu f subtiri . Branza se amesteca cu smantana si mararul tocatu,

6 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Tartine cu branza si crema de fasole

Tartine cu branza si crema de fasole

Ciudata combinatie,veti spune...dar ce savoare neasteptata in acest amestec neobisnuit dupa care

3 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Sa stii ca imi surade ideea cu chimenul, imi place ca si condiment.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Suna tare bine,cred ca sunt foarte gustoase aceste tartine.

  • Adrian , 06 octombrie 2009

    O gustare sanatoasa. Dar si cu putin chimen ati incercat ? Multumim pentru reteta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Bun de tot. Si eu fac des pasta de branza. Ne place.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 g branza de vaci
  • 3 linguri smantana sau danone
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa mica razuita
  • 2 catei de usturoi razuiti
  • sare dupa gust
  • marar sau patrunjel verde tocat fin. Pt ornat masline negre sau verzi.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Sa stii ca imi surade ideea cu chimenul, imi place ca si condiment.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori cu spanac si branza