Ciupercile bine spalate se taie marunt sau se trec prin masina de tocat.Ceapa taiata marunt se caleste un minut in untdelemn, apoi se adauga ciupercile, foaia de dafin,zeama de lamiie sau 50 ml vin sau o lingura de otet, piper, o lingurita de sare.Se lasa la foc mic acoperite, sa fiarba cca 30minute, ca sa scada toata apa ce o lasa si sa se moaie.Cind se iau de pe foc, se adauga frunze de marar si patrunjel taiate marunt.Dupa ce se racesc, se amesteca cu untul frecat (sa fie moale).Pasta se sareaza si cu ea se ung tartinele;deasupra se rade cascaval sau parmezan (direct peste tartine).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii