1. Fasolea calduta o punem impreuna cu apa intr-un vas si o pasam cu blender-ul vertical.
2. Incorporam legumele uscate, uleiul, sarea si piperul cu ajutorul unei spatule.
3. Dupa ce s-a mai racorit incorporam si usturoiul pisat.
4. Taiem painea cu ajutorul unei forme pentru biscuiti si o punem la prajit.
5. Punem fasolea pasata intr-un sprit (sau nu :) si spritam pe fiecare tartina.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii