autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

TARTINE CU MORCOVI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Ingrediente
O reteta foarte usoara si buna, care se poate modifica dupa preferinta celor ce o consuma. La origine, reteta are urmatoarele ingrediente:, 2 morcovi, 200g branza de vaci, 3 linguri smantana, 1 lingura ulei, 1 ceapa mica, 1 catel usturoi, 1 lingurita suc lamaie, sare, marar verde tocat fin, masline(cateva pt ornat)

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Morcovii, curatati, spalati, se rad pe razatoarea mica, ceapa se taie marunt(eu de obicei o rad pe razatoare mica), usturoiul se rade si el, punem aceste ingrediente intrun castronas, le amestecam cu restul ingredientelor, omogenizam totul si cu pasta rezultata, se fac tartine pe care le ornam cu masline. Arata f bine si un ornament cu gogosari, putem folosi imaginatia.
Daca ti-a placut reteta noastra "TARTINE CU MORCOVI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Intradevar, e f. buna la dejun, te incarca de energie.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Cred ca este un deliciu,de fapt orice leguma are un plus de vitamine.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Felicitari. Sigur arata grozav dar trebue sa fie s foarte buna.Mai ales foarte sanatoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • O reteta foarte usoara si buna
  • care se poate modifica dupa preferinta celor ce o consuma. La origine
  • reteta are urmatoarele ingrediente:
  • 2 morcovi
  • 200g branza de vaci
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita suc lamaie
  • sare
  • marar verde tocat fin
  • masline(cateva pt ornat)

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Intradevar, e f. buna la dejun, te incarca de energie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza