autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

TARTINE CU MORCOVI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Ingrediente
O reteta foarte usoara si buna, care se poate modifica dupa preferinta celor ce o consuma. La origine, reteta are urmatoarele ingrediente:, 2 morcovi, 200g branza de vaci, 3 linguri smantana, 1 lingura ulei, 1 ceapa mica, 1 catel usturoi, 1 lingurita suc lamaie, sare, marar verde tocat fin, masline(cateva pt ornat)

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Morcovii, curatati, spalati, se rad pe razatoarea mica, ceapa se taie marunt(eu de obicei o rad pe razatoare mica), usturoiul se rade si el, punem aceste ingrediente intrun castronas, le amestecam cu restul ingredientelor, omogenizam totul si cu pasta rezultata, se fac tartine pe care le ornam cu masline. Arata f bine si un ornament cu gogosari, putem folosi imaginatia.
Daca ti-a placut reteta noastra "TARTINE CU MORCOVI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu telemea si rosii

Tarta cu telemea si rosii

Ochii vad, burtica pofteste :) . Cand am vazut zilele trecute tarta aceasta la Edith am stiut ca

8 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume

Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume

Mai intai, pregatim ingredientele si formele in care vom coace tartele. Intr-un castron, cernem

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Intradevar, e f. buna la dejun, te incarca de energie.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Cred ca este un deliciu,de fapt orice leguma are un plus de vitamine.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Felicitari. Sigur arata grozav dar trebue sa fie s foarte buna.Mai ales foarte sanatoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • O reteta foarte usoara si buna
  • care se poate modifica dupa preferinta celor ce o consuma. La origine
  • reteta are urmatoarele ingrediente:
  • 2 morcovi
  • 200g branza de vaci
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita suc lamaie
  • sare
  • marar verde tocat fin
  • masline(cateva pt ornat)

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Intradevar, e f. buna la dejun, te incarca de energie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
“Labaneh” cu ierburi aromate