autor:

Cialma Alexandru Raul

» » Aperitive

Tartine cu oua

Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Ingrediente
6 oua fierte, 1 legatura de marar, 100 g unt sau margarina, 1 lingurita masline tocate, 6 felii de paine, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Trei oua se rad pe razatoarea mica si se amesteca cu untul,mararul tocat si sarea.Cu aceasta compozitie se ung feliile de paine.Celelalte trei oua se taie in felii subtiri,se aseaza deasupra tartinelor si se decoreaza cu masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Mic dejun cu dragoste

Mic dejun cu dragoste

Taiati carnaciorii pe lungime in doua, fara a desprinde unul din capete. Prindeti capetele libere,

17 voturi    10 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Omleta cu rosii

Omleta cu rosii

Se bat ouale ,se aduga rosiile taiate marunt,faina.Se serveste imediat.

3 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 oua fierte
  • 1 legatura de marar
  • 100 g unt sau margarina
  • 1 lingurita masline tocate
  • 6 felii de paine
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Saratele picante