autor:

Truedelights

» » , Aperitive, Retete de Craciun

Tartine cu unt aromat

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2010

Ingrediente
O reteta preluata de la Miha., , 200 g unt, sare, piper,, rozmarin, putin marar tocat foarte fin, putina ceapa verde taiata foarte marunt, 1-2 catei de usturoi pisati

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

11 voturi

Mod de preparare

Untul ,adus la temperatura camerei, se freaca spuma.
Se amesteca apoi cu restul de ingrediente.
Condimentele se pun dupa gust.

Cu aceata pasta ungem feliute de paine sau facem cate un mot cu posul.

Decoram cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu unt aromat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu somon fume si branza feta

Tarta cu somon fume si branza feta

Incalziti laptele impreuna un untul. Frecati bine ouale cu putina sare peste care adaugati zeama

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Rulada de legume

Rulada de legume

Legumele se spala. Se pune 1-2 lingurite cu ulei intr-o tigaie. Se lasa se incinga uleiul. Apoi se

2 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Truedelights

    Truedelights (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Draga mea Maria Elena ,eu sunt de acord cu tine dar daca intri pe blogul meu la comentariile de la reteta asta : http://truedelights.wordpress.com/category/mancaruri-diverse/cartofi-hasselback/ o sa-ti dai seama despre ce vorbesc!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Bun si de efect! Ce probleme sa fie Flori, din moment ce o reteta apare pe un sait, orice gospodina poate sa o incerce si sa o arate celor interesati cum a iesit. De multe ori mi se intampla sa gatesc folosind o sursa de inspratie, dar sa nu respect intocmai ingredientele, in functie de ce am la indemana sau ce preferinte au cei pt care gatesc si deja a aparut o reteta noua, dar diferita de cea din care m-am insirat. Drept sa spun, eu sunt mandra cand cineva imi foloseste o reteta ca sursa de inspiratie chiar daca dupa aceea o posteaza pe propriul blog sau alt sait, cu propriile sale fotografii.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

    Bun pentru musafiri, dar si pentru mancat dimineata.

    • Truedelights

      Truedelights (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Pentru a nu avea probleme , revin asupra retetei si va spun ca o mai gasiti si pe blogul "ciocolata si zahar".( Eu o vazusem doar la Miha...)

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Simple, aromate si aspectuoase!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      ceva deosebit

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Simplu dar cu efect,felicitari! stelute

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Pot fi luate la servici, la scoala, la iarba verde, intr-o deplasare ?, Nu ???, cred ca da !!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte bun, pregatesc si eu asa, doar nu pun rozmarin. Bine ca mi-ai amintit, voi prepara zilele urmatoare, familia mea il apreciaza tare.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte bune!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Arata foarte bine . Am salvat reteta si am sa-o pregatesc. Chiar daca nu e reteta ta mi de pare foarte buna si pentru ornat si de servit pe tartine. Felicitari!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Super bune si usor de facut...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte gustos si aromat!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      O bunatate...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Delicioase aceste tartine.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Intradevar, niste tartine tare aromate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

11 voturi

Ingrediente

  • O reteta preluata de la Miha.
  • 200 g unt
  • sare
  • piper,
  • rozmarin
  • putin marar tocat foarte fin
  • putina ceapa verde taiata foarte marunt
  • 1-2 catei de usturoi pisati

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

14 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Truedelights (Chef de cuisine)

Draga mea Maria Elena ,eu sunt de acord cu tine dar daca intri pe blogul meu la comentariile de la reteta asta : http://truedelights.wordpress.com/category/mancaruri-diverse/cartofi-hasselback/ o sa-ti dai seama despre ce vorbesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata asortata cu sos iutar