autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Tartine de piine cu usturoi

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
6 catei mari de usturoi taiati in doua, 1/2 ceasca ulei de masline, cimbru, bagheta frantuzeasca,felii

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava se pune usturoiul, uleiul si cimbrul si se da la cuptor cxam 10 min. Se amesteca cu furculita si se ung pe piine usor prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine de piine cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri de dovlecel cu cascaval

Rulouri de dovlecel cu cascaval

Curatam dovlecelul si-l taiem in felii de aprox. 50mm. Presaram sare peste el si-l lasam asa timp

11 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive
SALATA FOARTE PICANTA

SALATA FOARTE PICANTA

Se coc ardeii si rosiile. Vinetele se taie felii groase (cat un deget), se pun intr-un castron, se

8 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 catei mari de usturoi taiati in doua
  • 1/2 ceasca ulei de masline
  • cimbru
  • bagheta frantuzeasca,felii

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Chiftelute de dovlecei