autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Tartine de piine cu usturoi

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
6 catei mari de usturoi taiati in doua, 1/2 ceasca ulei de masline, cimbru, bagheta frantuzeasca,felii

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava se pune usturoiul, uleiul si cimbrul si se da la cuptor cxam 10 min. Se amesteca cu furculita si se ung pe piine usor prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine de piine cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de ciuperci cu maioneza

Salata de ciuperci cu maioneza

Ciupercile se spala,se taie felii si se fierb intr-un litru de apa cu o lingura zeama de lamiae,timp

19 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive
Clatite din cartofi

Clatite din cartofi

Curăţă cartofii şi dă-i pe răzătoarea kică. Amestecă-i cu oul bătut, făină, apă minerală,

4 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 catei mari de usturoi taiati in doua
  • 1/2 ceasca ulei de masline
  • cimbru
  • bagheta frantuzeasca,felii

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cosulete umplute cu salata de icre si rodie