Se toaca crenwurstii intr-un robot de bucatarie dupa care se amesteca cu ouale, batute bine, adaugam faina(sau pesmetul), mararul. Ungem o tava cu forme de tartine,cu unt si distribuim compozitia de mai sus, in fiecare forma. Dam la cuptorul incins la 180 g timp de 20 min. Cand sunt gata se pot decora la placere, se pot acompania cu un piure sau oricce altfel de contur. Pofta buna! ps:nu se pune sare deoarece crenwurstii de obicei sunt deja sarati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii