autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Retete de Craciun

Tartine vesele

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
Pasta de branza:, 300 g branza de vaci, 3 linguri maioneza, 1/2 ridiche alba, o lingra ulei de masline, sare, dupa gust, Pentru ornat:, masline,gogosar,, 1/2 ridiche alba

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

18 voturi

Mod de preparare

Mixez branza de vaci, adaug maioneza, ridichea data pe razatoare amestecata cu uleiul de masline,sare, piper dupa gust.
Ung felii de paine proaspata sau prajita cu pasta obtinuta. Ornez dupa imaginatie, presar cu ridiche data pe razatoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine vesele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
10 Aperitive festive (tabla de sah, tartine vesele, snitzele si salate)

10 Aperitive festive (tabla de sah, tartine vesele, snitzele si salate)

Chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele

220 voturi    50 comentarii
6h 30 min
Salate
Placinte cu branza si patrunjel

Placinte cu branza si patrunjel

Pregatim aluatul: intr-un bol batem oul cu un praf de sare peste care turnam laptele si iaurtul,

11 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    nika , 18 martie 2015

    E super la gust

  • Fara foto

    marina , 12 noiembrie 2014

    imi place tare cum e forma si imi place deja am incercat

  • Fara foto

    Cimpoeru Mirela , 05 decembrie 2013

    nu vad ce rol are maioneza?

    • Gilda

      Gilda (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

      intradevar foarte vesele...felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Tare dragut.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Tare gustoase si aratoase...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Frumos aranjate si foarte apetisante,Felicitari.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      TREBUIE sa fie o Bunatate

    • Fara foto

      Angy , 24 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie un deliciu!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Foarte nostime.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

18 voturi

Ingrediente

  • Pasta de branza:
  • 300 g branza de vaci
  • 3 linguri maioneza
  • 1/2 ridiche alba
  • o lingra ulei de masline
  • sare, dupa gust
  • Pentru ornat:
  • masline,gogosar,
  • 1/2 ridiche alba

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

nika

E super la gust

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”