autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Retete de Craciun

Tartine vesele

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
Pasta de branza:, 300 g branza de vaci, 3 linguri maioneza, 1/2 ridiche alba, o lingra ulei de masline, sare, dupa gust, Pentru ornat:, masline,gogosar,, 1/2 ridiche alba

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

17 voturi

Mod de preparare

Mixez branza de vaci, adaug maioneza, ridichea data pe razatoare amestecata cu uleiul de masline,sare, piper dupa gust.
Ung felii de paine proaspata sau prajita cu pasta obtinuta. Ornez dupa imaginatie, presar cu ridiche data pe razatoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine vesele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
10 Aperitive festive (tabla de sah, tartine vesele, snitzele si salate)

10 Aperitive festive (tabla de sah, tartine vesele, snitzele si salate)

Chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele

218 voturi    50 comentarii
6h 30 min
Salate
Cornuri cu branza si marar

Cornuri cu branza si marar

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Laptele il punem pe foc sa fie caldut, iar

2 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    nika , 18 martie 2015

    E super la gust

  • Fara foto

    marina , 12 noiembrie 2014

    imi place tare cum e forma si imi place deja am incercat

  • Fara foto

    Cimpoeru Mirela , 05 decembrie 2013

    nu vad ce rol are maioneza?

    • Gilda

      Gilda (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

      intradevar foarte vesele...felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Tare dragut.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Tare gustoase si aratoase...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Frumos aranjate si foarte apetisante,Felicitari.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      TREBUIE sa fie o Bunatate

    • Fara foto

      Angy , 24 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie un deliciu!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Foarte nostime.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

17 voturi

Ingrediente

  • Pasta de branza:
  • 300 g branza de vaci
  • 3 linguri maioneza
  • 1/2 ridiche alba
  • o lingra ulei de masline
  • sare, dupa gust
  • Pentru ornat:
  • masline,gogosar,
  • 1/2 ridiche alba

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

nika

E super la gust

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta sarata cu branza si prosciutto