Ingrediente
Pentru blat:, , 6 oua, 2 cani cu zahar, o cana ulei, un praf de copt, 4 cani faina, esenta de vanilie, , Pentru glazura:, , 2 cani zahar, 2 cani apa, un pachet margarina, 4 linguri cacao, esnta de rom, , Pentru finisare:, nuci macinate sau nuca de cocos.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
11 voturi
Mod de preparare
Intre timp pregatim glazura astfel:
Se pun pe foc margarina,zaharul, cacaua si apa, si se dau in cateva clocote pana se ingroasa putin.La sfarsit se pune esenta.
Dupa ce se raceste blatul, se taie in patrate. Fiecare patrat se tavaleste prin glazura de cacao si apoi prin nuca de cocos (sau prin nuci macinate). Se aseaza pe o farfurie la distanta una de alta si nesuprapuse, pana se intareste glazura.
mac myra (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010
Buna tavalita ta....
Alice85 (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010
Trebuie sa o incerc si eu......
valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010
Imi place foarte mult aceasta prajitura...O sa incerc si varianta ta...
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010
le ador din copilarie!nu am facut de mult...o sa incerc si reteta ta,felicitari!
constanta proca (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010
Arata foarte bine ,o voi incerca si eu.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
E colorata foarte frumos.
joly-gina (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
ce bine arata ,vreau si eu 2 buca-ti ca-s culori diferite!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
E o prajitura foarte buna!