Pentru inceput vom bate ouale cu un praf de sare dupa care vom adauga zaharul si zaharul vanilat treptat si vom mixa usor compozitia apoi vom adauga uleiul . Faina am incorporato cu praful de copt si cu cacaoa le-am cernut si apoi le-am adaugat in compozitie mixand usor spre final am turnat si laptele. Cuptorul este deja pornit ,am tapetat o tava cu hartie de copt am turnat compozitia si am dato la copt pentru 35 minute.
Cand e gata o lasam la racit pentru a putea fi taiata patratele.Cand prajitura e rece vom trece la facut glazura. Glazura se va face in bain-marie vom adauga laptele apoi zaharul amestecam sa se topeasca dupa care vom adauga si ciocolata rupta in bucatele apoi untul lasam sa se topeasca toate si sa se incorporeze toate ingredientele.
Vom lua glazura de pe aragaz si vom trece prin ea fiecare bucatica dupa care o vom rostogoli prin nuca de cocos.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii