autor:

» » Aperitive

Telemea in frunze de vita

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 bucati): 16 foi de vita (din conserva), , 400 g telemea, , 3 catei de usturoi, , putin cimbru proaspat, , piper negru, , 2 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se clatesc frunzele de vita cu apa rece si se taie branza telemea in 8 bucati. Usturoiul curatat se taie feliute subtiri si se presara, impreuna cu frunzulitele de cimbru, peste telemea.
Se invelesc bucatile de branza in cate doua frunze de vita, se ung cu ulei si se prajesc 7 minute pe gratar, rasucindu-le intruna.
Inainte de a le servi, se inlatura - eventual - frunzele exterioare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea in frunze de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 bucati): 16 foi de vita (din conserva)
  • 400 g telemea
  • 3 catei de usturoi
  • putin cimbru proaspat
  • piper negru
  • 2 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU