250 g faina se freaca cu 100 g untura, apoi se pune 1 ou, 3 linguri smantana, 2 linguri cacao si un varf de cutit de bicarbonat.
Aluatul se framanta si se imparte in 2 parti egale. Se coace pe fundul tavii. Separat de face un piscot din 6 oua.
Crema:
3 linguri gris fiert se pune in 35 g lapte, 1 plic de zahar vanilat si se fierbe pana devine mai gros.
Separat se freaca 250 g unt cu 250 g zahar pudra pana se face spuma. Dupa ce grisul s-a racit, de adauga untul si se umple foile.
O foaie cu gem si una cu crema, iar piscotul in mijloc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii