autor:

Anonim

» » Aperitive

telina cu carne de iepure

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de iepure, slanina, carne de porc, piper, nucsoara, aspic, rom, oua, frisca lichida, salata verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu oua,, frisca, sare, piper, nuscoara, rom si coniac. O forma dreptunghiulara se tapeteaza cu felii de slanina. Se adauga jumatate din compozitia de carne tocata , muschiuletul de iepure , apoi restul de carne tocata. Forma se introduce la cuptor intr-un vas cu apa , cca 2 ore. Se raceste si se scoate compozitia din forma. Pateul se imbraca in aspic si se pastreaza la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "telina cu carne de iepure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Bruschete cu rosii, ardei si za'atar

Bruschete cu rosii, ardei si za'atar

Se amesteca intr-un bol untul moale scos din timp din frigider cu 1/3lingurita de sare si se adauga

4 voturi    1 comentariu
25 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de iepure
  • slanina
  • carne de porc
  • piper
  • nucsoara
  • aspic
  • rom
  • oua
  • frisca lichida
  • salata verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Bruschette cu mozzarella si rosii