Ceapa se caleste in 100 ml de ulei , se adauga telina taiata felii , masline si 1,5 l de apa fierbinte apoi se lasa sa fiarba acoperite timp de 30 min. Cand se inmoaie telina,se da la cuptor 5 min.
Se adauga vin, suc de rosii frecat cu 30 g de faina, lamaie taiata felii, zaharul caramelizat si stins cu 2 linguri de apa fierbinte, foile de dafin si piperul. Se da la cuptor 10 min , ca sa se lege sosul si sa se ridice uleiul la suprafata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii