Ceapa se caleste in 100 ml de ulei , se adauga telina taiata felii , masline si 1,5 l de apa fierbinte apoi se lasa sa fiarba acoperite timp de 30 min. Cand se inmoaie telina,se da la cuptor 5 min.
Se adauga vin, suc de rosii frecat cu 30 g de faina, lamaie taiata felii, zaharul caramelizat si stins cu 2 linguri de apa fierbinte, foile de dafin si piperul. Se da la cuptor 10 min , ca sa se lege sosul si sa se ridice uleiul la suprafata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii