Telina se curata,se spala, se taie felii. Se calesc cepele taiate marunt in ulei si se pun in cratita odata cu zaharul care se caramelizeaza usor. Se stinge cu putina apa, se adauga ardeiul tocat, telina, maslinele, feliutele de lamaie taiate in jumatati, rosia tocata, foile de dafin, se sareaza si condimenteaza dupa gust si se lasa sa fiarba 10-15 min, dupa care se introduce la cuptor pana se gratineaza frumos. Cand este gata se adauga patrunjelul tocat. Se poate servi si rece.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii