Cureti telina si o tai rondele pe care le prajesti in ulei pe ambele fete.In uleiul ramas prajesti ceapa tocata foarte marunt.Cand s-a ingalbenit putin,pui faina.Mai lasi putin si stingi ceapa cu apa.Potrivesti de sare si piper,adaugi telina prajita,mazarea fiarta,maslinele oparite si mararul tocat.Lasi sa fiarba totul jumatate de ora.Potrivesti gustul cu zeama de lamaie.Servesti mancarea presarata cu patrunjel verde taiat fin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii