autor:

Fara foto

» » Aperitive

Telina cu mazare si masline

Autor: dami90 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dami90 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Ingrediente
2 kg telina, 250 g ceapa, 200 g mazare, 150 g masline, 150 g ulei, 1 lingura faina, zeama de lamaie (dupa gust), 2 legaturi verdeata, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cureti telina si o tai rondele pe care le prajesti in ulei pe ambele fete.In uleiul ramas prajesti ceapa tocata foarte marunt.Cand s-a ingalbenit putin,pui faina.Mai lasi putin si stingi ceapa cu apa.Potrivesti de sare si piper,adaugi telina prajita,mazarea fiarta,maslinele oparite si mararul tocat.Lasi sa fiarba totul jumatate de ora.Potrivesti gustul cu zeama de lamaie.Servesti mancarea presarata cu patrunjel verde taiat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Telina cu mazare si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu peste, dovlecel si porumb

Tarta cu peste, dovlecel si porumb

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, presaram sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva,

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Salata de vinete

Salata de vinete

Se coc vinetele pe o tabla incinsa, intorcandu-le pe toate partile pentru o coacere uniforma. Se

4 voturi    5 comentarii
3h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg telina
  • 250 g ceapa
  • 200 g mazare
  • 150 g masline
  • 150 g ulei
  • 1 lingura faina
  • zeama de lamaie (dupa gust)
  • 2 legaturi verdeata
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Turnulet cu vinete , rosii si cascaval