Telina cu mazare si masline

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg telina
  • 250 g ceapa
  • 200 g mazare
  • 150 g masline
  • 150 g ulei
  • 1 lingura faina
  • zeama de lamaie (dupa gust)
  • 2 legaturi verdeata
  • sare,piper

Mod de preparare

Cureti telina si o tai rondele pe care le prajesti in ulei pe ambele fete.In uleiul ramas prajesti ceapa tocata foarte marunt.Cand s-a ingalbenit putin,pui faina.Mai lasi putin si stingi ceapa cu apa.Potrivesti de sare si piper,adaugi telina prajita,mazarea fiarta,maslinele oparite si mararul tocat.Lasi sa fiarba totul jumatate de ora.Potrivesti gustul cu zeama de lamaie.Servesti mancarea presarata cu patrunjel verde taiat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise