Telina se inabusa in 100 g de margarina si 100 ml de apa , se adauga sare si apa fiarta;se fierbe 10 min. Faina se dizolva in 100 ml de lapte, se inabusa in 50 g de margarina si se amesteca continuu. Se adauga restul de lapte , smantana si se continua fierberea . Sosul obtinut se strecoara si se adauga peste feliile de telina , fierbandu-se impreuna cca 15 min.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii