Telina se inabusa in 100 g de margarina si 100 ml de apa , se adauga sare si apa fiarta;se fierbe 10 min. Faina se dizolva in 100 ml de lapte, se inabusa in 50 g de margarina si se amesteca continuu. Se adauga restul de lapte , smantana si se continua fierberea . Sosul obtinut se strecoara si se adauga peste feliile de telina , fierbandu-se impreuna cca 15 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii