autor:

Anonim

» » Aperitive

telina cu sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
telina radacina, margarina, smantana, lapte, faina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Telina se inabusa in 100 g de margarina si 100 ml de apa , se adauga sare si apa fiarta;se fierbe 10 min. Faina se dizolva in 100 ml de lapte, se inabusa in 50 g de margarina si se amesteca continuu. Se adauga restul de lapte , smantana si se continua fierberea . Sosul obtinut se strecoara si se adauga peste feliile de telina , fierbandu-se impreuna cca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "telina cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Fasole verde si telina cu sos dulce-acrisor

Fasole verde si telina cu sos dulce-acrisor

1. Pentru sos, se incalzesc cele 2 uleiuri intr-o tigaie, se adauga ardeiul iute, usturoiul si ghimbirul

3 voturi    7 comentarii
10 min
Sosuri
Muschi de caprioara, piure de telina cu morcovi si sos de mure

Muschi de caprioara, piure de telina cu morcovi si sos de mure

Piureul: Se taie telina si morcovii cubulete si se calesc cu putina sare, unt si ulei intr-o cratita.

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
CHIFTELE DIN LEGUME