autor:

Anonim

» » Aperitive

telina de iepure

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de iepure, slanina, carne de porc, piper, nucsoara, aspic, rom, oua, frisca lichida, salata verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu oua,, frisca, sare, piper, nuscoara, rom si coniac. O forma dreptunghiulara se tapeteaza cu felii de slanina. Se adauga jumatate din compozitia de carne tocata , muschiuletul de iepure , apoi restul de carne tocata. Forma se introduce la cuptor intr-un vas cu apa , cca 2 ore. Se raceste si se scoate compozitia din forma. Pateul se imbraca in aspic si se pastreaza la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "telina de iepure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Covridog (crenvursti in aluat)

Covridog (crenvursti in aluat)

Mai intai ne ocupam de drojdie, pe care o frecam impreuna cu zaharul, folosind o lingura de lemn,

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob cu ficat de pui

Drob cu ficat de pui

Ficatul se spala bine in apa rece ,se curata de impuritati,se pune pe urma la fiert in apa clocotita

26 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de iepure
  • slanina
  • carne de porc
  • piper
  • nucsoara
  • aspic
  • rom
  • oua
  • frisca lichida
  • salata verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Limba de porc rasol cu hrean