autor:

Fara foto

» » Aperitive

Tempura

Autor: florentinasterea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florentinasterea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
200 gr ceapa, 200 gr morcovi, 200 gr vinete, 200 gr cartofi, 50 gr faina, 100 gr ardei gras, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se taie in feliute lungi si subtiri. Se adauga 2 oua,sare si faina cat cuprinde, pentru a fi un aluat care nu curge. Se ia cate o lingura din compozitie si se parjeste in ulei incins timp de cateva munute,pe ambele parti. Se serveste cu sos de soia,alaturi de diferite fripturi si ornate dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tempura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Friptura de porc cu sos de ciuperci si fasole verde tempura

Friptura de porc cu sos de ciuperci si fasole verde tempura

Amestecati faina cu salvia, asezonati si dati feliile de porc prin aceasta compozitie. Incalziti

3 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Galuste de cartofi

Galuste de cartofi

Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare. Dupa ce sunt aproape fierti, deasupra lor se presara

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Budinca de dovlecei cu branza si hering