Terci de ovaz cu cacao si banane

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Terci de ovaz cu cacao si banane

Ingrediente

  • 1 cană cu lapte vegetal (soia, orez, ovăz, cocos, migdale)
  • 4-5 linguri cu fulgi de ovăz
  • 1 linguriţă cu cacao
  • 1 banană
  • gem/dulceaţă/nuci/seminţe/fructe

Mod de preparare

Pune o cană cu lapte vegetal într-o cratiţă, adaugă 4 linguri cu fulgi de ovăz şi 1 linguriţă cu cacao, lăsând să fiarbă un minut la foc mic. Pisează o banană cu furculiţa şi amestecă în terciul de ovăz. Deasupra se poate orna cu gem de cireşe sau cu dulceaţă/nuci/seminţe/fructe proaspete.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi