Se taie caisele bucatele si se pun intr-un bol impreuna cu vinul. Se lasa sa stea timp de 1 ora.Carnea de pui si 3 felii de sunca se toaca si se amesteca cu carnea tocata de vita. Se calesc ceapa si usturoiul in unt. Se adauga peste amestecul de carne. Se pun si celelalte ingrediente si se amesteca bine. Se imbraca o tava dreptunghiulara ( sau un vas termorezistent ) de 9cm/ 22cm, cu 6 felii de sunca, asa incat sa se acopere fundul si partile laterale. Se umple cu amestecul de carne si deasupra se acopera din nou cu felii de sunca. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune la cuptor intr-o alta tava, mai mare, umpluta pe jumatate cu apa. Se lasa la cuptor la foc potrivit, in jur de 2 ore, sau pana isi lasa zeama si isi schimba culoarea. Se scoate tava si se pune la rece cu o greutate deasupra, sa se preseze bine. Dupa racire se indeparteaza greutatea si se pune la frigider, peste noapte. (Eu am consumat-o peste cateva ore si a mers si asa, dar parca a doua zi este mai buna si se taie mai bine.)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii