Se curata cipercile si se taie felii,apoi bucatele.Se taie painea in cuburi si se intoduce intr-un bol in care turnam laptele.
Se curata si se taie ceapa si se caleste in 30 gr unt,cu usturoiul taiat marunt,foaia de dafin si un pic de patrunjel timp de 10 minute.Se adauga ciupercile taiate si se lasa la foc inca 10 minute.Se sareaza si pipereaza,se scoate foaia de dafin si se ia de pe foc.Se scurge bine painea si se aseaza din nou in bol,se adauga ciupercile calite,ouale,branza ,patrunjelul taiat ,sare si piper.Se amesteca pana obtinem un aluat consistent.Se unge cu unt o tava de plum cake ,se adauga hartie de cuptor si apoi imbracam cu feliile de bacon,asezand feliile la baza,una dupa alta lasand sa iasa din forma tavii.Se umple forma cu compozitia de ciuperci.Se indoaie feliile de bacon inspre interiorul tavii,introducand la cuptorul incalzilt deja la 190 grade ,timp de 30 minute.Se scoate din cuptor,se lasa sa se odihneasca cateva minute,Se scoate din tava .se taie felii si se serveste.Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii