Se incinge cuptorul la 200°
Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate.Untul cu ciocolata si frisca se topesc impreuna la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca putin.Ouale se bat impreuna cu compozitia cu ciocolata apoi se incorporeaza ingredientele uscate.
Din aluatul obtinut se fac bilute care se aseaza pe o tava tapetata cu foaie de copt.Fiecare biluta se apasa in centru cu degetul mare pentru a face o mica adancitura.Se asaeza in fiecare adancitura cate o cireasa confiata, nuca/aluna sau cate 1 lingurita de gem.Biscuitii astfel obtinuti se dau la copt 8-10minute pana cand s-au rumenit usor.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii