autor:

Anonim

» » Aperitive

tian de miel Nicoise

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
fileuri de miel, rosii, ciuperci, spanac, vin alb, unt, busuioc, ulei de masline, ceapa, ceapa rosie, arpagic, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Fileurile de miel se prajesc in unt timp de 3 min , in asa fel incat sa ramana in sange. Se pastreaza la cald.
Se caleste ceapa in ulei de masline, se adauga rosiile, busuiocul , sare si piper. Spanacul se inabusa in unt incins cu arpagicul tocat marunt cu sare si piper.
Se pastreaza la cald. Ciupercile si 100 g de ceapa rosie se calesc in unt cu sare, piper si 100 ml de vin. Ciupercile de paduce se calesc in 100 g de ceapa rosie , apoi se toarna 500 ml de apa si sangele scurs din carne. Din aceasta compozitie trebuie sa rezulte 400 ml de sos de miel.
Daca ti-a placut reteta noastra "tian de miel Nicoise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Tineti maruntaiele in apa rece cel putin 10 minute, apoi spalati-le in mai multe ape, storcand foarte

13 voturi    2 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulada de pui CALEIDOSCOP

Rulada de pui CALEIDOSCOP

Se toaca marunt ardeiul gras rosu si verdeata. Se unge cu ulei de masline o folie de aluminiu, se

16 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Chec aperitiv