Fileurile de miel se prajesc in unt timp de 3 min , in asa fel incat sa ramana in sange. Se pastreaza la cald.
Se caleste ceapa in ulei de masline, se adauga rosiile, busuiocul , sare si piper. Spanacul se inabusa in unt incins cu arpagicul tocat marunt cu sare si piper.
Se pastreaza la cald. Ciupercile si 100 g de ceapa rosie se calesc in unt cu sare, piper si 100 ml de vin. Ciupercile de paduce se calesc in 100 g de ceapa rosie , apoi se toarna 500 ml de apa si sangele scurs din carne. Din aceasta compozitie trebuie sa rezulte 400 ml de sos de miel.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii