tian de miel Nicoise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fileuri de miel
  • rosii
  • ciuperci
  • spanac
  • vin alb
  • unt
  • busuioc
  • ulei de masline
  • ceapa
  • ceapa rosie
  • arpagic
  • piper

Mod de preparare

Fileurile de miel se prajesc in unt timp de 3 min , in asa fel incat sa ramana in sange. Se pastreaza la cald.

Se caleste ceapa in ulei de masline, se adauga rosiile, busuiocul , sare si piper. Spanacul se inabusa in unt incins cu arpagicul tocat marunt cu sare si piper.

Se pastreaza la cald. Ciupercile si 100 g de ceapa rosie se calesc in unt cu sare, piper si 100 ml de vin. Ciupercile de paduce se calesc in 100 g de ceapa rosie , apoi se toarna 500 ml de apa si sangele scurs din carne. Din aceasta compozitie trebuie sa rezulte 400 ml de sos de miel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise