autor:

Fara foto

» » Prajituri

TIP CREMES

Autor: rotar bogdana natalia (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotar bogdana natalia (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 august 2008

Ingrediente
8oua, 750ml lapte, o margarina mica la cutie, 200gr zahar, 10 linguri faina, putina sare, 4 vanilii

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga sarea, margarina, vanilia si cele 10 linguri de faina. Se amesteca bine, apoi se adauga laptele. La urma se adauga albusurile batute spuma si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se introduce intr-o tava unsa cu ulei si se coace la foc mic. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca in tava, apoi se taie in cubulete.
Daca ti-a placut reteta noastra "TIP CREMES" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Basler Brunsli – Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

Basler Brunsli – Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

Se amesteca zaharul, migdalele, faina si scortisoara si se incorporeaza lingura cu lingura in albusurile

9 voturi    1 comentariu
24h
Prajituri
Prajitura Padurea Neagra cu visine

Prajitura Padurea Neagra cu visine

Zaharul se freaca cu untul spuma, dupa care se adauga ouale, vanilia, ciocolata topita, faina

52 voturi    19 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 8oua
  • 750ml lapte
  • o margarina mica la cutie
  • 200gr zahar
  • 10 linguri faina
  • putina sare
  • 4 vanilii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Briosele cu nuca Briosele cu nuca

Se separa albusul de galbenus si se bate spuma. Se adauga zaharul. Se amesteca galbenusurile cu ulei. Se incorporeaza galbenusul cu

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu pere si gutui