Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga sarea, margarina, vanilia si cele 10 linguri de faina. Se amesteca bine, apoi se adauga laptele. La urma se adauga albusurile batute spuma si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se introduce intr-o tava unsa cu ulei si se coace la foc mic. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca in tava, apoi se taie in cubulete.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii