autor:

Fara foto

» » Prajituri

TIP CREMES

Autor: rotar bogdana natalia (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotar bogdana natalia (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 august 2008

Ingrediente
8oua, 750ml lapte, o margarina mica la cutie, 200gr zahar, 10 linguri faina, putina sare, 4 vanilii

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga sarea, margarina, vanilia si cele 10 linguri de faina. Se amesteca bine, apoi se adauga laptele. La urma se adauga albusurile batute spuma si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se introduce intr-o tava unsa cu ulei si se coace la foc mic. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca in tava, apoi se taie in cubulete.
Daca ti-a placut reteta noastra "TIP CREMES" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu mac si cocos

Prajitura cu mac si cocos

Blat:se bat spuma albusurile,se adauga zaharul,apoi faina,macul si nuca de cocos se amesteca usor

12 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Chec de mere golden

Chec de mere golden

Se bat spuma untul cu zaharul si coaja de lamaie,treptat se adauga galbenusele.Albusele se bat spuma

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 8oua
  • 750ml lapte
  • o margarina mica la cutie
  • 200gr zahar
  • 10 linguri faina
  • putina sare
  • 4 vanilii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Chec de iaurt cu cirese si fructe de pãdure