Tiramisu rețeta originală
Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:
Se separa albusurile de galbenusuri. In albusuri se adauga 3 linguri zahar si se amesteca pana se ingroasa tare si se lasa la rece 2-3min.
In galbenusuri se adauga 7 linguri zahar si se amesteca pana se ingroasa. Se adauga cutia de mascarpone si se mixeaza pana devine o pasta fina.
Separat se face intr-un bol cafea (fierbinte) un pic mai tare, se amesteca cu 3 linguri zahar si se amesteca pana se topeste zaharul, se adauga sambuca.
Se inmoaie piscoturile in cafea si se aseaza intr-un platou dreptunghiular cu pereti de10cm. Se amesteca albusul cu galbenusul foarte usor si se intinde peste primul rand de piscoturi, se presara cu cacao si se adauga al 2 rand de piscoturi si crema deasupra. Se presoara din nou nou cu cacao si se lasa la racit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii