TIRAMISU

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 pachet mare si 1 pachet mic de piscoturi Savoiardi,
  • 1 litru de cafea slaba fara zahar,
  • 400g mascarpone,
  • 5 linguri de zahar,
  • 5 galbenusuri,
  • o jumatate de litru frisca Hulala.

Mod de preparare

Se freaca mascarpone cu zahar, galbenusuri si frisca. Se inmoaie piscoturile in cafea. Se aseaza in tava. Se pune crema deasupra, se presara ness sau ciocolata rasa mic. Se taie a doua zi (se poate face si in tava de aragaz).

Mai simplu decat la Tiramisu rețeta originală!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise