autor:

» » Prajituri

TIRAMISU

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 pachet mare si 1 pachet mic de piscoturi Savoiardi,, 1 litru de cafea slaba fara zahar,, 400g mascarpone,, 5 linguri de zahar,, 5 galbenusuri,, o jumatate de litru frisca Hulala.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca mascarpone cu zahar, galbenusuri si frisca. Se inmoaie piscoturile in cafea. Se aseaza in tava. Se pune crema deasupra, se presara ness sau ciocolata rasa mic. Se taie a doua zi (se poate face si in tava de aragaz).

Mai simplu decat la Tiramisu rețeta originală!
Daca ti-a placut reteta noastra "TIRAMISU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tiramisu - asa cum il pregatesc eu

Tiramisu - asa cum il pregatesc eu

Separati ouale si bateti galbenusurile cu zaharul folosind mixerul - uniti mascarpone si amestecati

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

Batem frisca cu zaharul pudra si o dam la rece. Cele 2 galbenusuri le frecam cu zaharul pana devin

17 voturi    3 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet mare si 1 pachet mic de piscoturi Savoiardi,
  • 1 litru de cafea slaba fara zahar,
  • 400g mascarpone,
  • 5 linguri de zahar,
  • 5 galbenusuri,
  • o jumatate de litru frisca Hulala.

Raporteaza reteta

Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu fanta