Tiramisu rețeta originală
Se bat ouale intregi cu zaharul si un praf de sare pana se topeste zaharul. Se pune putin cate putin frisca si mascarpone si praful de intaritor pt frisca si se bate cu mixerul. Se fierbe 100 gr cafea + 10 linguri zahar in 1L apa. Dupa ce se raceste cafeaua se strecoara si se pune romul (cafeau trebuie fiarta nu la filtru). Se aseaza un rand de piscoturi inmuiate in cafea si se aseaza un rand de frisca pe deasupra, se aseaza si al doilea rand de piscoturi cu al doilea rand de frisca. La sfarsit se tapeteaza cu cacao ;
Se pune la frigider dupa ce sa umezit cacaoa.
La 1 ou se pune 100 gr frisca si 1 lingura zahar.
In functie de adancimea tavii se pot aseza si 3 randuri de piscoturi cu 3 randuri de frisca.
Se serveste dupa o zi de la preparare.
Mi-a placut mult acest Tiramisu, mai mult decat Tiramisu rețeta originală

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii