Tiramisu rețeta originală
Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:
Separi galbenusurile de albusuri un albus il pastrezi celelate 2 nu-ti trebuiesc. Freci cu mixerul galbenusurile cu zaharul pana ce se topeste tot, pui mascarpone peste galbenusuri si le amesteci omogenizezi bine. Aparte bati albusul de ou spuma cu sarea (sarea accentueaza gustul dulce) si-l torni peste crema de mascarpone. Amesteci cu lingura totul si pui esenta de migdale .
Intre timp, intr-un vas dreptunghiular sau patrat cu peretii inalti pui un rand de piscoturi inmuiate in cafea, un rand de crema si tot asa. La sfarsit termini cu crema deasupra si presari cu strecuratoarea cacao.
O dai la rece, e mai buna a doua zi... pofta buna, in curand voi pune si poze!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii