Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tiramisu rețeta originală

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 1 cutie de 250 gr mascarpone
  • 3 oua
  • 4 cesti de cafea neindulcita
  • 1 esenta de migdale de 10 ml
  • 200 gr zahar
  • 1 lingura de cacao
  • un varf de lingura cu sare

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Separi galbenusurile de albusuri un albus il pastrezi celelate 2 nu-ti trebuiesc. Freci cu mixerul galbenusurile cu zaharul pana ce se topeste tot, pui mascarpone peste galbenusuri si le amesteci omogenizezi bine. Aparte bati albusul de ou spuma cu sarea (sarea accentueaza gustul dulce) si-l torni peste crema de mascarpone. Amesteci cu lingura totul si pui esenta de migdale .

Intre timp, intr-un vas dreptunghiular sau patrat cu peretii inalti pui un rand de piscoturi inmuiate in cafea, un rand de crema si tot asa. La sfarsit termini cu crema deasupra si presari cu strecuratoarea cacao.

O dai la rece, e mai buna a doua zi... pofta buna, in curand voi pune si poze!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise