Tiramisu rețeta originală
Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:
Separi galbenusurile de albusuri un albus il pastrezi celelate 2 nu-ti trebuiesc. Freci cu mixerul galbenusurile cu zaharul pana ce se topeste tot, pui mascarpone peste galbenusuri si le amesteci omogenizezi bine. Aparte bati albusul de ou spuma cu sarea (sarea accentueaza gustul dulce) si-l torni peste crema de mascarpone. Amesteci cu lingura totul si pui esenta de migdale .
Intre timp, intr-un vas dreptunghiular sau patrat cu peretii inalti pui un rand de piscoturi inmuiate in cafea, un rand de crema si tot asa. La sfarsit termini cu crema deasupra si presari cu strecuratoarea cacao.
O dai la rece, e mai buna a doua zi... pofta buna, in curand voi pune si poze!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii