Tiramisu rețeta originală
Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:
1. Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un bol termorezistent, adaugam laptele si fierben bain-marine pana cand se ingroasa (mai subtire decat o budinca)
2. Se lasa sa se raceasca bine compozitia. Vedeti ce culoare galbena frumoasa au ouale ecologice.
3. Adaugam branza Mascarpone si omogenizam bine
4. Batem bine cele 5 albusuri cu un praf de sare si le adaugam la compozitia anterioara si omogenizam.
5. Intr-o tava incepem sa aranjam piscoturile: luam fiecare piscot si il inmuiem in cafeaua amestecata cu lichiorul; treceti repede piscotul prin lichid astfel incat sa nu se imbibe prea mult; piscotul e ca un burete si absoarbe foarte repede lichid
6. Dupa ce am aranajat jumatate din piscoturi, turnam jumatate din compozitie si nivelam.
7. Repetam operatiunea cu restul iscoturilor si turnam cealalta jumatate de crema. Nivelam.
8. Cu o strecuratoare mica (de ceai) pudram cu cacao din belsug toata suprafata Tiramisu-ului.
9. Dam la frigider 3-4 ore.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii