autor:

Georgiana Cosac

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Tiramisu

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Ingrediente
100 ml frisca lichda, 2 galbenusuri, 250 g mascarpone, 200 g piscoturi de sampanie, 200 ml cafea tare, 40 g zahar tos, 2 linguri zahar pudra, 2 linguri cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Batem frisca cu zaharul pudra si o dam la rece. Cele 2 galbenusuri le frecam cu zaharul pana devin o spuma, apoi adaugam mascarpone. Amestecam cu mixerul la viteza mica pana nu mai ramane nici un cocolos. Adaugam frisca si amestecam bine. Cafeaua este indulcita putin . Inmuiem rapid fiecare piscot in cafea si il asezam pe platou. Asezam un rand de piscoturi si unul de crema, ultimul strat fiind de crema. Pudram cacao si dam la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tiramisu cu mouse de ciocolata

Tiramisu cu mouse de ciocolata

Ciocolata alba si ciocolata amara se topesc separat. Ouale se bat spuma cu zaharul. Frisca se bate

37 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri
Tiramisu (varianta fara oua)

Tiramisu (varianta fara oua)

Pentru perioada Sarbatorilor, va propun prajitura Tiramisu, in varianta fara oua, usoara si gustoasa,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna! delicioasa! Eu am facut Kinder Pinguin.

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    A iesit foarte bine! Felicitari!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Foarte bun! Nu cred ca este persoana caruia sa nu-i placa aceasta prajitura!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 100 ml frisca lichda
  • 2 galbenusuri
  • 250 g mascarpone
  • 200 g piscoturi de sampanie
  • 200 ml cafea tare
  • 40 g zahar tos
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 linguri cacao.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna! delicioasa! Eu am facut Kinder Pinguin.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Choux-uri cu crema de vanilie Choux-uri cu crema de vanilie

Choux-urile le-am preparat dupa reteta de eclere. Punem apa la fiert impreuna cu untul si sarea. Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata

17 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Buche de Noel