autor:

Georgiana Cosac

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Tiramisu

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Ingrediente
100 ml frisca lichda, 2 galbenusuri, 250 g mascarpone, 200 g piscoturi de sampanie, 200 ml cafea tare, 40 g zahar tos, 2 linguri zahar pudra, 2 linguri cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Batem frisca cu zaharul pudra si o dam la rece. Cele 2 galbenusuri le frecam cu zaharul pana devin o spuma, apoi adaugam mascarpone. Amestecam cu mixerul la viteza mica pana nu mai ramane nici un cocolos. Adaugam frisca si amestecam bine. Cafeaua este indulcita putin . Inmuiem rapid fiecare piscot in cafea si il asezam pe platou. Asezam un rand de piscoturi si unul de crema, ultimul strat fiind de crema. Pudram cacao si dam la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tiramisu cu 2 creme

Tiramisu cu 2 creme

Prima data se prepara cele 2 creme: CREMA DE MASCARPONE: Se pun intr-un bol toate ingredientele

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
tiramisu

tiramisu

Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare Se adauga

19 voturi    8 comentarii
30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna! delicioasa! Eu am facut Kinder Pinguin.

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    A iesit foarte bine! Felicitari!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Foarte bun! Nu cred ca este persoana caruia sa nu-i placa aceasta prajitura!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 100 ml frisca lichda
  • 2 galbenusuri
  • 250 g mascarpone
  • 200 g piscoturi de sampanie
  • 200 ml cafea tare
  • 40 g zahar tos
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 linguri cacao.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna! delicioasa! Eu am facut Kinder Pinguin.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura fina cu mere