autor:

Georgiana Cosac

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Tiramisu

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Ingrediente
100 ml frisca lichda,, 2 galbenusuri,, 250 g mascarpone,, 200 g piscoturi de sampanie,, 200 ml cafea tare,, 40 g zahar tos,, 2 linguri zahar pudra,, 2 linguri cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Batem frisca cu zaharul pudra si o dam la rece. Cele 2 galbenusuri le frecam cu zaharul pana devin o spuma, apoi adaugam mascarpone. Amestecam cu mixerul la viteza mica pana nu mai ramane nici un cocolos. Adaugam frisca si amestecam bine. Cafeaua este indulcita putin . Inmuiem rapid fiecare piscot in cafea si il asezam pe platou. Asezam un rand de piscoturi si unul de crema, ultimul strat fiind de crema. Pudram cacao si dam la rece.
Un Tiramisu exact asa cum imi place, un pic diferit de Tiramisu rețeta originală
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tiramisu - asa cum il pregatesc eu

Tiramisu - asa cum il pregatesc eu

Separati ouale si bateti galbenusurile cu zaharul folosind mixerul - uniti mascarpone si amestecati

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi

  • 3 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna! delicioasa! Eu am facut Kinder Pinguin.

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    A iesit foarte bine! Felicitari!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Foarte bun! Nu cred ca este persoana caruia sa nu-i placa aceasta prajitura!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 100 ml frisca lichda,
  • 2 galbenusuri,
  • 250 g mascarpone,
  • 200 g piscoturi de sampanie,
  • 200 ml cafea tare,
  • 40 g zahar tos,
  • 2 linguri zahar pudra,
  • 2 linguri cacao.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

130 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

222 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna! delicioasa! Eu am facut Kinder Pinguin.

Retete

din Prajituri

Prajitura cu cafea Prajitura cu cafea

Separăm albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu praful de sare, după care adăugăm treptat zahărul până incorporam

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Ecleruri cu lamaie, ciocolata, cafea si dantela Ecleruri cu lamaie, ciocolata, cafea si dantela

Ultima modă când vorbim despre ecleruri vine cu accentul pe decor și detaliu, dar și la forma subțire, mai micuță și cu

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Dulciuri diverse
Negresa cu glazura de ciocolata