Tiramisu rețeta originală
Se freaca zaharul cu galbenusurile pana ce amestecul devine spumos. Se adauga cutia de mascarpone si se mixeaza bine. Separat se bate frisca si se pune peste compoziatia de mai sus, amestecand pana ce se omogenizeaza.
Se adauga si esenta de rom. Punem intr-un vas piscoturile trecute prin cafea, unul langa altul pana ce sa acopera toata suprafata vasului, peste ele se pune un strat de crema apoi alt strat de piscoturi, terminandu-se cu un strat de crema, peste care se presara cacao, asa cum se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii