autor:

Fara foto

» » Prajituri

Tiramisu a la Veneto

Autor: rencsik reka (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rencsik reka (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Ingrediente
- 3 oua, - 250 gr zahar, - 500 gr Mascarpone (crema de branza), - 400 gr piscoturi din comert, , Pentru sirop:, , - 200 ml cafea, - 250 ml apa, - 1 portocala, - 2-3 linguri cacao pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare


Prima data pregatim siropul din portocale. Punem o cratita pe foc in care adaugam apa, zaharul si portocala taiata felii. Cand este gata siropul il luam de pe foc adaugam cafeaua si lasam un pic sa se raceasca.

Pregatim crema: galbenusurile le amestecam cu 3/4 din zahar, adaugam crema Mascarpone si amestecam cu mixerul. Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul ramas, cand suntem gata adaugam spuma la crema de Mascarpone. Piscoturile le asezam intr-un vas yena si le stropim cu siropul de cafea, punem un strat de crema, un strat de piscoturi si iar crema. Sa avem grija sa ne ajunga crema si deasupra. Pentru cateva ore punem prajitura la frigider. La servire presaram deasupra cacao. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu a la Veneto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cuburi cu crema si ciocolata

Cuburi cu crema si ciocolata

Blatul: macinati nucile cu 2 linguri de zahar,(din acei 150g ),pana devine o faina ; Intr-un bol

3 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Pancakes cu dulceata de gutui (fara zahar)

Pancakes cu dulceata de gutui (fara zahar)

Bananele se pasează ușor cu o furculiță. Se adaugă ouăle, un praf de sare. Se mixează cu totul

1 vot    0 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 3 oua
  • - 250 gr zahar
  • - 500 gr Mascarpone (crema de branza)
  • - 400 gr piscoturi din comert
  • Pentru sirop:
  • - 200 ml cafea
  • - 250 ml apa
  • - 1 portocala
  • - 2-3 linguri cacao pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu gutui Prajitura cu gutui

Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati. Intr-o tigaie antiaderenta, punem gutuile, 2-3 linguri de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Fanta Prajitura Fanta

Mod de preparare pentru blat: Se pun ouale la robot, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o pasta densa. Se amesteca faina

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Guguluf cu portocale