Tiramisu rețeta originală
Separati ouale si bateti galbenusurile cu zaharul folosind mixerul - uniti mascarpone si amestecati cu mare atentie - trebuie sa-l amestecati ft usor si sa ajungeti albusurile batute bine spuma tare cu multa atentie si cit mai delicat posibil
Insiropati ft putin savoiardi in cafea si asezati-i intr-un vas (eu folosesc yena), iar deasupra crema si tot asa un strat de biscuiti si unul de crema pina le terminati pe amaindoua. Deasupra spulberati cacao amara.
Il introduceti in frigider - il puteti servi cind s-a racit. Simplu, rapid si foarte bun asa cum il pregatesc eu, fara prea mari diferente fata de Tiramisu rețeta originală.
*Sfat - eu de obicei albusurile le inlocuiesc cu 250 g frisca batuta bine, are un gust mai deosebit, si-l puteti conserva 2-3 zile fara probleme (albusul se poate monta si poate lasa un lichid in vas) *spor la treaba*
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii