TIRAMISU "BELLA"

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 2 pachete mari de piscoturi,
  • 12 oua,
  • 1 pachet de branza dietetica,
  • 1 pachet de crema de branza Mascarpone,
  • 3 1/2 cani cu zahar,
  • 2 cani de ciocolata amaruie, zdrobita si taiata cu cutitul,
  • pudra de cacao,
  • 3 cesti de cafea tare;

Mod de preparare

1.Se amesteca cu o lingura de lemn galbenusurile de ou cu crema de branza dietetica, se adauga 2 cesti de zahar, crema Mascarpone si o cescuta si jumatate zahar. 2.Se bat albusurile spuma , se adauga restul de zahar si se continua batutul pana ce spuma este foarte tare.Se incorporeaza in galbenusuri, amestecand usor ;se incorporeaza ciocolata taiata si iarasi amestecam.

3.Intr-un vas de Jena, asezam in ordine piscoturi , pe care le trecem prin cafea , pe ambele parti, 1/3 din crema de oua, din nou piscoturi, crema si incheiem cu crema.Peste crema presaram pudra de cacao si se pune prajitura la rece pentru 8 ore.

Obs.In crema se pot pune fructe dupa dorinta fiecaruia;

Varianta cu fructe imi place mai mult decat Tiramisu rețeta originală

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise