Tiramisu rețeta originală
1.Se amesteca cu o lingura de lemn galbenusurile de ou cu crema de branza dietetica, se adauga 2 cesti de zahar, crema Mascarpone si o cescuta si jumatate zahar. 2.Se bat albusurile spuma , se adauga restul de zahar si se continua batutul pana ce spuma este foarte tare.Se incorporeaza in galbenusuri, amestecand usor ;se incorporeaza ciocolata taiata si iarasi amestecam.
3.Intr-un vas de Jena, asezam in ordine piscoturi , pe care le trecem prin cafea , pe ambele parti, 1/3 din crema de oua, din nou piscoturi, crema si incheiem cu crema.Peste crema presaram pudra de cacao si se pune prajitura la rece pentru 8 ore.
Obs.In crema se pot pune fructe dupa dorinta fiecaruia;
Varianta cu fructe imi place mai mult decat Tiramisu rețeta originală

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii