Tiramisu rețeta originală
Intr-un castron se pun cele 6 galbenusuri,200gr zahar pudra si batem bine dupa bagam la microunde 1 minut sau punem la bain mare ,eu am pus la microunde unde compozitia trebuie sa se ingroase,se lasa sa se raceasca unde punem crema Mascarpone, 2 plicuri zahar vanilat,jumatate din cantitatea de frisca,2 plicuri de Cappuccino si intaritor de frisca.Eu fac frisca din smantana are un gust net superior celei din comert.In cafea punem 150 gr de zahar tos si esenta de rom o incalzim si incepem sa muiem piscoturile pe rand,doar le bagam in cafea si le scoatem deoarece riscam sa se moaie prea repede.Intr-o tava punem un rand de piscoturi crema inca un rand de piscoturi iar crema iar deasupra jumatate din frisca ramasa pudram cu cacao si o bagam la frigider pana a doua zi.
Desi nu este Tiramisu rețeta originală, pentru mine este cea mai buna reteta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii