Tiramisu rețeta originală
Bateti bine galbenusurile cu zaharul pana se topesc bine si devin spumoase. Separat bateti frisca bine si o dati deoparte in frigider. Adugati mascarpone in compozitia de oua,ametecand usor pana se incorporeaza,si devine o crema omogena.
La aceasta crema se adauga frisca,amestecand cu grija,pt a nu se ,,taia''. Se inmoaie biscuitii in sucul de ananas se asaza intr-o tava ,primul strat de biscuiti,al 2-lea strat de crema , ananas taiat cubulete,si din nou un alt strat de biscuiti,crema,ananas.
Se lasa in frigider timp de 2-3 ore,dupa care se poate servi. Eu am ornat cu nuca de cocos,merge ft bine cu ananasul.
Tiramisu rețeta originală este preferatul meu, dar si varianta asta a urcat in topul preferintelor! :)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii