Tiramisu rețeta originală
Preparare Tiramisu rețeta originală:
Se freaca galbenusurile si zaharul pina ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub forma de spuma tare si se incorporeaza amestecului de mai sus. Se stropesc biscuitii cu cafeaua si se tapiseaza cu ei fundul unui bol sau se portioneaza pe cupe. Se acopera cu un strat de mascarpone. Se pune un alt strat de biscuiti stropiti cu cafea, un al doilea strat de crema etc
Se Baga apoi prajitura la frigider si las-o la rece cel putin 3 ore;
Se serveste rece, pudrata cu cacao
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii