Tiramisu rețeta originală
1.Se pune branza mascarpone impreuna cu frisca intr-un bol si se amesteca bine pana rezulta o compozitie cremoasa.Se adauga scortisoara,zaharul pudra,zaharul vanilinat,romul, sucul si coaja de portocala.Se scurg caisele si se taie corabioare.
2.Se pregatesc 4 castronase pentru desert sau 4 pahare cu picior , in care se pune turta dulce, apoi caisele si crema de mascarpone in straturi si se pun la rece.
3.Inainte de servire, se presara scortisoara.
Obs:Se poate prepara si cu piersici, pere , felii de mere inmuiate in vin alb sau felii de portocale.
Dupa ce am incercat Tiramisu rețeta originală trebuia neaparat sa incerc si aceasta varianta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii