autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

TIRAMISU CU CAISE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 februarie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, (pentru 4 portii):, 250g. mascarpone,, 250ml. frisca,, 1/2-1 lingurita praf de scortisoara,, 2 linguri zahar pudra,, 2 pachete zahar vanilinat,, 2 linguri rom,, 4 linguri suc de lamaie,, 1 lingurita coaja rasa de la 1 portocala,, 150g, turta dulce,, 1 cutie compot de caise(425ml.)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se pune branza mascarpone impreuna cu frisca intr-un bol si se amesteca bine pana rezulta o compozitie cremoasa.Se adauga scortisoara,zaharul pudra,zaharul vanilinat,romul, sucul si coaja de portocala.Se scurg caisele si se taie corabioare.
2.Se pregatesc 4 castronase pentru desert sau 4 pahare cu picior , in care se pune turta dulce, apoi caisele si crema de mascarpone in straturi si se pun la rece.
3.Inainte de servire, se presara scortisoara.

Obs:Se poate prepara si cu piersici, pere , felii de mere inmuiate in vin alb sau felii de portocale.
Daca ti-a placut reteta noastra "TIRAMISU CU CAISE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu gem de caise

Rulada cu gem de caise

Am batut albusurile bezea impreuna cu zaharul, apoi am adaugat galbenusurile pe rand, mixand la viteza

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Dulciuri diverse
Cheesecake

Cheesecake

Faramitati bine biscuitii si amestecati cu untul topit. Intr-un castron amestecati branzeturile cu

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • (pentru 4 portii):
  • 250g. mascarpone,
  • 250ml. frisca,
  • 1/2-1 lingurita praf de scortisoara,
  • 2 linguri zahar pudra,
  • 2 pachete zahar vanilinat,
  • 2 linguri rom,
  • 4 linguri suc de lamaie,
  • 1 lingurita coaja rasa de la 1 portocala,
  • 150g
  • turta dulce,
  • 1 cutie compot de caise(425ml.)

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
PASTE CU BRANZA SI CIOCOLATA