Tiramisu rețeta originală
Smantana se pune intr-un vas marisor impreuna cu zaharul, nu tot pentru ca avem nevoie si la cafea(depinde cat vreti sa fie de dulce),dupa care puneti ouale unu cate unul mestecand in continu cu mixerul. Adaugati 1/3 cantitatea de coniac iar restul il puneti in cafea. Dupa ce ati adaugat coniacul trebuie sa mestecati pana cand compozitia se leaga bine.
cafeaua trebuie sa fie putin calduta pentru ca piscoturile sa nu traga prea multa cafea.
deci avem totul pregatit, se ia o tava(sa aiba in inaltine 4-5 cm).
piscoturile se trec prin cafea se aseaza in tava dupa ce ati obtinut un rand puneti crema si iarasi piscoturi si tot asa pana cand terminati compozitia, asa cum se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală
la sfarsit se orneaza cu cacao pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii