autor:

Fara foto

» » Prajituri

Tiramisu cu coniac

Autor: liliana tanase (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana tanase (Bucatar)   
Reteta postata pe: 26 iulie 2007

Ingrediente
1 pachet piscoturi, 500 gr smantana, 200 ml coniac, 4 oua, 400 ml cafea, 250 gr zahar, cacao

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

15 voturi

Mod de preparare

Smantana se pune intr-un vas marisor impreuna cu zaharul, nu tot pentru ca avem nevoie si la cafea(depinde cat vreti sa fie de dulce),dupa care puneti ouale unu cate unul mestecand in continu cu mixerul. Adaugati 1/3 cantitatea de coniac iar restul il puneti in cafea. Dupa ce ati adaugat coniacul trebuie sa mestecati pana cand compozitia se leaga bine.
cafeaua trebuie sa fie putin calduta pentru ca piscoturile sa nu traga prea multa cafea.
deci avem totul pregatit, se ia o tava(sa aiba in inaltine 4-5 cm).
piscoturile se trec prin cafea se aseaza in tava dupa ce ati obtinut un rand puneti crema si iarasi piscoturi si tot asa pana cand terminati compozitia.
la sfarsit se orneaza cu cacao pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu coniac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Aluatul: Se pun intr-un bol ouale, laptele, uleiul, zaharul si plicul de amoniu stins si se amesteca;

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu smochine

Tarta cu smochine

Intr-un bol se pun faina, praf de copt, sare, zahar, ou, unt si vanilina si se framanta bina. Aluatul,

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

15 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet piscoturi
  • 500 gr smantana
  • 200 ml coniac
  • 4 oua
  • 400 ml cafea
  • 250 gr zahar
  • cacao

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Papanasi umpluti cu prune uscate aromate