Tiramisu rețeta originală
Se amesteca urda cu zaharul si se lasa la frigider cateva ore,apoi se adauga zaharul vanilat,esenta de rom,1ciocolata taiata marunt si 1/2paharel de.......(ce doriti voi)eu recomand rom sau brandy si se amesteca bine,dupa care se aseaza in tava 1rand de piscoturi putin in suc,apoi un rand de crema, iarasi piscoturi si crema iar la final se razuie ciocolata ramasa.
P.S:pt.cei carora nu le place urda(ca si mine)sa stiti ca nu se simte gustul deloc si este ffffffffff bunnnn, a fel de bun ca Tiramisu rețeta originală
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii