Autor:
vera (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 24 august 2009
Ingrediente
5 galbenusuri, 250g mascarpone, 100g zahar pudra, 250ml cafea rece, 250ml frisca, 1 pachet piscoturi pavesini, crema pt tartufi:, -200g ciocolata amara, -250ml frisca
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Galbenusurile se bat bine, se adauga zaharul pudra, se mixeaza pana totul devine o crema omogena. Se adauga mascarpone, se omogenizeaza, iar la sfarsit se adauga frisca batuta bine, se incorporeaza cu o paleta de plastic amestecand cu grija. Se tine in frigider.
Intre timp topim ciocolata la rece. se amesteca cu frisca lichida, crema se va intari imediat. Se tine la frigider in timpul in care se asambleaza tiramisù.
Se aseaza un strat de piscoturi inmuiati in cafea, un strat de crema de mascarpone pana la terminarea piscoturilor si a cremei, asa cum se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală. Urmatorul strat va fi de trufa de ciocolata, iar deasupra cu ajutorul unui pos decoram tiramisu. Se tine la frigider cam 2 ore, dupa care se poate servi,presarand cacao amara;
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu crema si trufe de ciocolata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de Craciun
Dizolvam drojdia in laptele putin caldut.
Punem faina intr-un vas si in mijlocul acesteia
3 voturi
0 comentarii
45 min
Incalzim cuptorul la 90C si tapetam 2 tavi cu hartie de copt.
Punem zaharul, albusurile si vanilia
0 voturi
0 comentarii
3h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010
cred ca este delicioasa.
lily , 23 martie 2010
reteta completa
vera , 16 martie 2010
Giovanni,pastreaza-ti sfaturile pt tine,pt ca nici in reteta originala de care tu vorbesti,nu se adauga ciocolata rasa! Iti multumesc pt sfaturile tale,dar fiecare face dupa placul si gustul lui...
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 martie 2010
Este super !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009
Un deliciu...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009
Cred ca e tare bun
flori de piatra (Chef de cuisine) , 27 august 2009
Sunt de aceeasi parere cu voi, e un deliciu.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 august 2009
Arata bine si in mod sigur este o bunatate...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009
Cred ca este un deliciu